Over ons

Over SOM Gevelreiniging

Onze buitenschoonmaakdiensten in Zaandam, Assendelft, Almere, Amstelveen, Hoorn en omgevingen zijn ongeëvenaard. Het is een van de meest gevraagde services om één simpele reden: we reinigen volgens de hoogste normen met gebruikmaking van alle veilige toegangsmethoden. Natuurlijk gebruiken we nog steeds traditionele methoden. Het is van vitaal belang dat uw pand perfect wordt schoongemaakt. uw gebouw is het meest zichtbare aspect van het bedrijf, dus als het er vies uitziet, ziet uw bedrijf er onprofessioneel uit. Voorkom dit door gebruik te maken van onze gevelreinigingsdiensten.

Bij SOM Gevelreiniging hebben al onze technici jarenlange ervaring en staan klaar om u te helpen de verwachte normen voor uw gebouw te bereiken.

Onze inzet voor veiligheid

Het schoonmaken van de buitenkant is een bezigheid die mensen inherent blootstelt aan een groot aantal gevaren, waarbij werken op hoogte het meest voor de hand liggend is. Alleen met de volledige medewerking en persoonlijke inbreng van de medewerkers van SOM Gevelreiniging zullen de preventieve en beschermende maatregelen die SOM Gevelreiniging heeft genomen, ons gemeenschappelijke doel van een veilige werkomgeving voor iedereen bereiken.

SOM Gevelreiniging verbindt zich ertoe haar medewerkers de nodige informatie, instructie, training en supervisie te verstrekken om hun taken op een veilige manier uit te voeren.

Menu